Betonvloeren gegoten op maat

GALMAARDEN

Op zoek naar een professional voor het gieten van betonvloeren in Galmaarden en ruime omgeving? BijKozlowski bvba staan we in voor een breed gamma aan verschillende werken in en buiten uw woning of bedrijfsterrein. Eén van onze zeer geapprecieerde diensten is de totaalplaatsing van betonvloeren. Met dank aan hoogkwalitatief, industrieel polybeton kunnen we keer op keer uitstekend vakwerk aanbieden. 

Gladde vloeren voor tal van toepassingen

Met onze polybetonmaterialen kunnen we zorgen voor de plaatsing van een mooie, effen vloer in uw bedrijfsatelier of firma. Ook voor industriële toepassingen leent het polybeton zich uitermate goed. Dit beton is zeer gemakkelijk in onderhoud, gaat jarenlang mee en is bovendien bijzonder flexibel op vlak van vormgeving. 

Polybeton is trendy

Hoewel oorspronkelijk vooral gebruikt in de industriële sector, wint een polybetonvloer in gezinswoningen steeds meer aan populariteit. Een gepolijste toplaag creëert een glanzend en blinkend effect wat meteen een moderne toets geeft aan uw interieur. Heeft u een vraag over onze betonwerken of uitvoeringen in polybeton? Neem dan even contact met ons op. We geven u graag professioneel advies.