Efficiëntie en degelijkheid gaan samen in nieuwbouw

GALMAARDEN

Bij Kozlowski bvba kunt u terecht voor zowel nieuwbouw in Galmaarden en ruime omgeving als voor de renovatie van uw huidige huis. Deze werken voeren wij uit in heel het Pajottenland, tot zelfs nabij het Brusselse en de Denderstreek. Wij bouwen nieuwbouwwoningen, kelders en garages, tot zelfs volledige appartementsblokken. Met een specialisatie in gezinswoningen zijn we de ideale experts om u te begeleiden bij elke stap richting uw nieuwe droomhuis. 

Totaalpakket voor nieuwbouw en renovatie 

Wij bieden u het volledige pakket, waarbij we uw volledige nieuwbouw of renovatie realiseren. Met één aanspreekpunt tijdens de werken gaat het overleg tussen u en de bouwaannemer immers veel vlotter. 

Kwaliteitsmaterialen zorgen voor een prachtig resultaat

Bij ons heeft u een ruime keuze aan verschillende materialen, telkens van de beste kwaliteit. Werken met kwaliteitsmateriaal verzekert de duurzaamheid en het succesvol slagen van uw project. We bieden tal van esthetische oplossingen waarbij de nadruk ligt op efficiëntie en degelijkheid voor uw optimaal wooncomfort. Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact op met Kozlowski bvba uit Galmaarden. We adviseren u graag.